Exposities 2018

Een overzicht van de exposities in Galerie ZeeUwArt


Huidige expostie(s)

Komende expostie(s)

Voorgaande expostie(s) dit jaar

30-03-2018 t/m 30-04-2018

Carla Zeegers

Lees meer >

Carla maakt foto’s van gebouwen. ze print ze uit of delen ervan op sheets die ze als de inkt nog nat is laat uitvloeien op tekenpapier. Met pen en verschillende inkten,soms ook witte, gaat ze details intekenen , en verbind ze de gebouwen, bouwt balkonnetjes, laat rolluiken neer en hangt ladders op. Hier en daar wordt weer wat afgebroken of stort vanzelf iets in. zo groeit en verandert de stad.

Als in een film of droom kan ze bij elk nieuw hoekje een verhaal vertellen.04-05-2018 t/m 11-06-2018

Ketlin v Esschoten

Lees meer >

De rode draad van Ketlin in haar werk is beeldend en architectonisch een samenspel van kleuren en materialen die door samen een verbinding aan te gaan elk een nieuw verhaal vertellen.Ze laat zich inspireren door bestaande materialen die voor handen zijn, waardoor ze een andere functie/betekenis krijgen en samenvloeien als een harmonisch geheel, een eenheid.15-06-2018 t/m 17-07-2018

Rob Plattel, Alie Claessens Steven Bouwens

Lees meer >

Rob is een echte natuurkunstenaar de kunstwerken maken de essentie en schoonheid van natuurlijk materiaal zichtbaar. De natuur is een wonderlijke combinatie van creatieve chaotische oerkrachten en groeiprocessen.

 

Alie brengt vaak structuren aan op een hol opgebouwd object van klei . door veel in de natuur te zijn doet ze veel inspiratie op voor haar organische vormen.Die vind ze ook in dans,architectuur en de mens.

Steven komt in de week van de kunstschouw van 15 juni t/m 24 juni exposeren,  zaterdag en zondag 15/16 juni 2018 is Steven actief met live paint bij Galerie zeeUwArt