Veronie Rens

Veronie heeft jaren als cursusleidster heel wat mensen enthousiast weten te maken met het creëren van beelden met klei.De laatste jaren vervaardigt ze hoofdzakelijk beelden van brons en heeft zij zich verdiept in het bronsgieten. Al haar werken zijn unica’s; er wordt maar één beeld van gegoten, de verloren was methode of gieten a cire perdue.

De fascinatie voor brons heeft ook verandering in haar werk teweeg gebracht. Door de contouren en gepolijste hoofden creëert ze een geheel eigen stijl. De beelden blinken uit in non-verbale communicatie. Veronie probeert in haar beelden emoties van mensen te vangen en zo ontstaan de drie dimensionale kunstwerken. Sculpturen en beelden vormen een blijvende herinnering aan een dierbaar persoon of een speciale gebeurtenis, zoals huwelijk en jubilea.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie over jubileum beelden, awards, opdrachten, exclusieve relatiegeschenken en voor werk dat ze in voorraad heeft. Of om in onderling overleg tot het juiste ontwerp te komen passend bij de gelegenheid.

Ook is het mogelijk om u eigen gemaakt beeld door Galerie ZeeUwArt te laten gieten. Voor meer informatie kijk bij workshops.